HR Loodgieter en electra

030-5556701

Aanvraag vrijblijvende offerte buitenkraan


Wat kost een buitenkraan laten plaatsen?


Omdat het belangrijk is dat een nieuwe buitenkraan vorstvrij aangelegd word moet de waterleiding van tyleen, kunststof of koper goed worden geïsoleerd.

Bij een strenge winter zal de kraan buiten anders bevriezen en kan de waterleiding springen.

In de meeste gevallen wordt via de spouwmuur of de kruipruimte van een woning de waterleiding naar buiten toe gebracht.

Dit kan onder de fundering maar ook door de fundering heen. Afhankelijk hoe dik de fundering van uw huis is en waar u de buitenkaan wilt laten plaatsen.

De gemiddelde kosten van het vervangen of de aanleg van een buitenkraan variëren tussen de €100,- en de €350,- . Deze prijzen zijn inclusief het isoleren van de waterleiding en het gat boren in de fundering of de spouwmuur.

Als u exact wilt weten wat de wat het kost om uw tuin van een buitenkraan te voorzien dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat wij u een redelijke prijsindicatie kunnen geven.


Vul hiernaast uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte ( Prijsopgave )

Buitenkraan
Geef aan waar de plaats is van de buitenkraan. meerdere opties mogelijk
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. wilt u hier niet op wachten neem dan contact op met 030-5556701