top of page
bgImage

Vraag en antwoord.

Een doorlopende reeks van informatieve vermeldingen

Rekenen jullie voorrijkosten?

Nee, bij HR loodgieter en Electra doen we niet aan voorrijkosten. Dit is ook de afspraak die wij hebben gemaakt met de loodgieters. Voorrijkosten (of reiskosten naar de afspraak toe) zijn niet nodig, omdat wij alleen werken met lokale loodgieters. 

Welke tarieven hanteren jullie?

Tarieven kunnen verschillen per categorie en per klus.  Je ziet de geldende tarieven altijd vooraf staan bij het aanvragen van een klus. Voor sommige klussen hanteren wij uurtarieven. Voor bepaalde klussen geldt een vaste prijs, Wij proberen je op die manier vooraf zo goed mogelijk te informeren. Zo kun je vaak al zelf een goede inschatting maken van wat iets gaat kosten. Bij sommige klussen geven wij u per mail een offerte zodat u een indicatie heeft van de kosten.

Hou er wel rekening mee dat de minimale afname voor iedere klus 1 arbeidsuur is. Dit doen we omdat het voor een vakman wel moet lonen om ook voor een kleinere klus naar jou toe te komen. 

Waarom ligt het tarief voor spoed hoger?

In het geval van een spoedklus trekken wij alle registers open willen wij dat jij zo snel mogelijk geholpen wordt en weet waar je aan toe bent. loodgieters vragen voor spoedservice een hoger tarief. Zij schuiven in hun agenda om jou zo snel mogelijk te helpen. Vaak zetten zij ander werk daarvoor opzij. De tarieven kunnen fluctueren en tonen wij altijd voordat je jouw aanvraag verstuurt.

bottom of page